Liberalerna för bättre sjukvård!

Nästa år har landstinget i vårt län styrts av Socialdemokraterna i hundra år. Så den som är nöjd med vad de åstadkommit under tiden vid makten kan ju rösta på dem igen. Om du tycker att det är bra att det läggs hundratals miljoner kronor på hyrläkare och hyrsyrror, om du tycker det är ok att hälsocentraler stänger över sommaren, om du är tillfreds med att operationsköerna växer och att väntetiderna ökar, både på operationer och på akuten, om du tycker det är ok att de populära privata hälsocentralerna tvingas stänga ner på grund av vinstförbud och att Aleris kanske försvinner från sjukhus och hälsocentral i Bollnäs, då kan du rösta på Socialdemokraterna återigen…
Men om du vill ha en förändring, en ny sjukvårdspolitik, en bättre arbetsmiljö och trivsel för personalen, satsningar på utökad kompetens och öppethållande på hälsocentralerna och fortsatt samarbete med privata utförare av sjukvård, då ska du rösta på Liberalerna i valet till region Gävleborg!
Peter Nordebo, Liberal regionkandidat
Arbrå HC_LI (3)
Om du tycker det är ok att hälsocentraler stänger över sommaren kan du rösta på S återigen, skriver Peter Nordebo, Liberalerna.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.