Välkommen på barrikaden, Åsa!

Det är med stor glädje jag läser om Moderaternas valplattform i kommunvalet i Bollnäs! På punkt efter punkt har M anammat Liberalernas förslag! Välkommen på barrikaden, Åsa Äng Eriksson!
Moderaterna ställer sig bakom Liberalernas förslag att bygga ett nytt center för vuxnas lärande på SJ-området. Det måste rimligen innebära att de är beredda att ompröva planerna på att låta SJ-området förfulas av en jättelik bandyhall. Bravo!
Vi är helt överens om att SJ-området i stadens centrum ska användas för stadens och kommunens utveckling. Utbildning, kontor, handel och småindustri ger ökad kompetens, fler jobb och en växande kommun.
Fler utförare inom skola och omsorg har vi också drivit under mandatperioden. Miljö- och byggnämnden har tagit fram en detaljplan för äldreboende och förskola vid Hedhamre. Det finns flera privata aktörer som är intresserad av att exploatera kommunens tomt och bygga särskilt boende. Säkert finns också intressenter som kan tänkas satsa på förskola på tomten bredvid. Här har M varit med att fatta besluten i miljö- och byggnämnden. Det är bra att ni är med på tåget!
Naturligtvis ska vi öppna upp det monopol som i praktiken råder inom hemtjänsten. Nästa gång frågan kommer upp kan Liberalerna räkna med stöd från M, att se till att öka valfriheten inom hemtjänsten i kommunen! Lysande!
M ställer sig också bakom Liberalernas krav på att snarast rusta 83an och 50an. Rusta för att senare möjliggöra en trefältsväg med 100 km/timme. Bra där, M!
Peter Nordebo, Liberalerna

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.